Simtul umorului

03.04.2020

Cum tot spuneam zilele trecute ca totul a devenit relativ, de nu cumva era deja si nu ne-am prins, e foarte posibil ca si simtul umorului sa fie in discutie. Zilele acestea sunt in bucatarie si aud hihihihi, ma duc pana la baie, hahahaha,  fac bicicleta pe balcon, hihuhahohuhehe. Oameni buni, femeia asta rade la greu si tare ma bucur pentru ea. Are un grup de whatsapp cu cateva prietene si toooata ziua-buna ziua fetele se distreaza. Eu, in primul rand, ca nu am niciun grup pe whatsapp. Atunci cand cineva ma baga intr-un grup ies in 3 secunde si apoi (si o spun usor invidios) nu mai am gasca, au disparut, m-au uitat, asta este. Un alt motiv pentru care nu rad asa de des este starea de supraconstienta pe care o am de ceva vreme rezultata din inconstanta vis-a-vis de somn. In cazul in care vreti sa va fortati limitele constientului si sa ajungeti la limita limitei incercati sa nu dormiti cateva nopti, va promit ca este o incercare nu interesanta, ci de-a dreptul fascinanta. Din pacate cand se repeta fara voie acest fenomen glumele trec pe langa tine ca si cometele pe langa Terra. Si ultimul argument este la ce tip de glume reactionam fiecare. 

Un sadwich intra intr-un crasma. Se aseaza la bar si spune: 

  • Barman, un whiskey!
  • Nu servim mancare. 

Asta e un banc la care radeam, la care reactionam mereu. Altfel, apropo de crasme am gazduit la True Club in Bucuresti artisti stand-up si fara sa critic sau sa fac pe nebunul nu m-a “prins” niciunul. Pentru mine daca e musai sa spui cuvinte licentioase ca sa faci oamenii sa rada m-ai pierdut foarte rapid. Insa ma amuza “M.A.S.H”, ma incanta Ricky Gervais si sunt innebunit dupa Larry David. Din punctul meu de vedere Larry David este un Michelangelo al comediei, un Michelano ce a facut dragoste cu Tina Fey, dar care s-au alaturat intr-o orgie cu Einstein, Da Vinci, Seinfeld plus Stan si Bran. Fratilor, Larry David pentru mine este salvarea de la alienarea totala si fara discutie cea mai importanta recomandare pe care pot sa v-o fac acum, pe aceste vremuri. 

Fara discutie ca selectivitatea mea exagerata apropo (si) de glume vine de undeva. Promit ca o sa sap adanc pe tema asta si daca e, daca aflu de ce sunt asa va spun si voua. Insa sunt fericit ca traiesc langa o femeie deschisa, ce rade si pentru mine si ma mai bucur ca in sfarsit ne-am apucat sa revedem de la A la Z “Curb Your Enthusiasm”, capodopera cu si despre Larry David. Ha!