Cu catel si purcel prin Malaga

Nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine perspectiva de a merge in vacanta cu grupul sau cu alte cupluri e ceva ingrozitor. Fiecare vrea altceva, cineva pune botic ca nu stai toata noaptea in club, copiii urla si se arunca pe jos s.a.m.d. Asa ca, de departe cea mai buna vacanta e cea in doi. Bine, a fost odata cand ne-am intersectat pentru o saptamana cu Doru si Iulia in Koh Phangan, insa ei sunt tot raci si astfel s-au constituit in exceptia de la regula.

Credit foto:https://www.braddicksholidaycentre.co.uk

Dar, de ce nu ti-ai lua catelul cu tine? Din acest punct de vedere provincia Malaga, este una dintre cele mai prietenoase din Europa. De fapt o sa vezi, exista localitati pe care noi le-am denumit ca raiul catelusilor pentru ca fiecare familie are minim unul. De aici si concluzia ca, lumea nu este condusa de Trump si Putin, ci de bebelusi si catelusi. Asa de rasfatati sunt cainii in Malaga.

In 2017, Consiliul Municipal a dat o ordonanta numita “bienestar, protección y tenencia responsable de los animales”. 46 de articole care vor sa faca viata animalelor de companie mai buna. Ce trebuie sa retineti voi este ca puteti sa mergeti cu cainele pe reteaua de transport locala (autobuze si metrou) si ca puteti intra oriunde, in orice spatiu comercial insotiti. De fapt, daca o banca sau un magazin doreste sa interzica accesul animalelor de companie, trebuie sa isi procure o licenta speciala.

Cum sa lipseasca Indy de la cafea?! ?

Foarte important, in Andalucia poti sa iti iei mascota cu tine la plaja pentru ca sunt o serie de zone amenajate special pentru ei. Lumea spune ca de departe cea mai buna plaja dedicata cainilor este in Torre del Mar-Playa Canina, dar aici aveti lista completa.

Asa ca data viitoare cand faceti planuri de calatorie nu mai cautati scuze, luati-l pe Azorel cu voi.